Tietoa meistä

PÄIVI JA WILLIAM

Olemme suomalais-englantilainen pariskunta. Minä, Päivi, tarinoiden kirjoittaja olen entinen, monessa mukana ollut, yleläinen ja nykyinen aktiivinen eläkeläinen, William on free-lance kääntäjä ja kirjoittaja. Olemme neljän pojan isovanhempia. Asumme pääkaupunkiseudulla, mutta vietämme talvisin pari kuukautta Espanjassa.

Ennen ensimmäistä Espanjan talvea mietin miten kertoisin luontevimmin kuulumisiamme lastenlapsillemme. Syntyi ajatus pehmoeläimistä, jotka näkevät sen mitä mekin näemme, mutta lasten silmin. Ostimme Pepe-nallen Suomesta ennen lähtöämme ja Toro-härän Espanjasta pian sinne saavuttuamme ja aloimme kantaa näitä veijareita repuissamme joka päivä retkillämme ja kävelylenkeillämme. Innokkaina valokuvaajina aloimme kuvata luontokappaleiden ja maisemien lisäksi Pepeä ja Toroa eri tilanteissa. Näistä kuvista syntyi tarinoita, joita kirjoittelin alkuun lastenlapsille Whats App-viesteillä. Kun se kävi vähitellen hankalaksi siirryin blogikirjoittamiseen.

Vaikka Pepe ja Toro kirjoitettiinkin alunperin lastenlapsiemme iloksi, he ovat seurallisia veikkoja, eivätkä pane yhtään pahakseen, jos muutkin lukevat heidän mietteitään.

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: